Obiekt gastronomiczny 5x40’HC
Obiekt gastronomiczny został wykonany na bazie 5 nowych kontenerów morskich 40’HC. W obiekcie mieści się produkcja oraz sprzedaż wyrobów cukierniczych. Kontenery wykonaliśmy według całorocznych standardów, z uwzględnieniem zastosowania powierzchni łatwo zmywalnych, które umożliwiają funkcjonowanie zgodnie z wytycznymi sanepidu. Konstrukcja została zaprojektowana i wzmocniona w taki sposób, aby można było zbudować w m.in. chłodnię wewnętrzną, piec do wypieku chleba oraz ciężki sprzęt gastronomiczny. Przygotowaliśmy także instalację wod-kan oraz instalację elektryczną zgodnie z wytycznymi projektu wyposażenia gastronomicznego. Wykonaliśmy także przeszkloną ścianę wykonaną z okien typu HS oraz stolarkę okienną w kolorze antracytowym, którym pomalowana jest cała elewacja co nadaje całości industrialnego designu. Po dostarczeniu kontenerów na miejscu wykonaliśmy montaż całego zestawu oraz wykonaliśmy prace wykończeniowe.