Obiekt gastronomiczny wykonany na bazie 5 nowych kontenerów morskich 40’HC
Obiekt gastronomiczny wykonany na bazie 5 nowych kontenerów morskich 40’HC. Jest to jedna z większych modyfikacji w naszym portfolio. W obiekcie mieści się produkcja wyrobów cukierniczych oraz punkt sprzedaży. Kontenery wykonaliśmy według całorocznych standardów, z uwzględnieniem zastosowania powierzchni łatwo zmywalnych, które umożliwiają funkcjonowanie zgodnie z wytycznymi sanepidu. Konstrukcja została zaprojektowana i wzmocniona w taki sposób, aby można było zbudować w m.in. chłodnię wewnętrzną, piec do wypieku chleba oraz ciężki sprzęt gastronomiczny. Przygotowaliśmy także instalację wod-kan oraz instalację elektryczną zgodnie z wytycznymi projektu wyposażenia gastronomicznego. Wykonaliśmy także przeszkloną ścianę wykonaną z okien typu HS oraz stolarkę okienną w kolorze antracytowym, którym pomalowaliśmy całą elewację co nadaje całości industrialnego designu. Po dostarczeniu kontenerów na miejscu wykonaliśmy montaż całego zestawu oraz zajęliśmy się pracami wykończeniowymi, które trwały ponad tydzień.